Robotisering
dimitri-karastelev-1Y-hk45tyMs-unsplash

Robotisering

We werken steeds digitaler, maar laten we de technologie ook voor ons werken of zien we onszelf nog te vaak repeterende handelingen doen in Excel? Eigenlijk best raar dat we zoveel digitale mogelijkheden hebben, maar we onszelf steeds als schakel moeten gebruiken tussen deze mogelijkheden.


In samenwerking met onze robotiseringspartner Robotic Solutions kunnen wij u oplossingen op maat bieden.  

Automatisering van administratieve handelingen

 • Het verwerken van offertes in PDF en deze vervolgens inkloppen in Excel, waarna je dit weer handmatig gaat delen met je collega's.

 • Of het handmatig inkloppen van nieuwe personeelsleden in verschillende HRM-systemen.

 • Het lezen van een e-mail en bijlage en het verwerken van deze gegevens in een facturatie-, plannings-, debiteuren-, crediteuren- of boekhoudsysteem.

 • Dit zijn slechts een paar voorbeelden van terugkerende, repeterende en, laten we eerlijk zijn, vaak hersendodende handelingen. Met behulp van automatisering en robotieering worden dit soort handelingen automatisch en op een veilige manier gedaan. Bij robotisering maken we gebruik van slimme processtromen tussen verschillende programma's en documentsindelingen.

  Laat de technologie slim voor u werken en bespaar duizenden uren op jaarbasis door dit soort handmatige handelingen te automatiseren. Hierbij zult u misschien denken aan dure software, maar niks is minder waar. Binnen uw huidige office 365-pakket, zijn meer mogelijkheden dan u denkt. Het enige dat wij hoeven doen is deze mogelijkheden op de juiste manier aansturen.

  Wat we u kunnen bieden

  Onze data experts kunnen in samenwerking met onze robotiseringspartner Robotic Solutions u oplossingen op maat bieden. 


  Laat de technologie ook slim voor u werken.

  Informeer naar de mogelijkheden


  Procesoptimalisaties

  Wij u helpen u graag met het elimineren van onnodige processtappen zoals het onnodig doorsturen van mails of het onnodig bewerken van bestanden voordat deze gebruikt kunnen worden.

  Makkelijk te integreren

  Voor het bouwen van de robots maken wij veelal gebruik van bestaande software binnen het office-365 pakket. U hoeft dus vaak geen onnodige, dure en externe software aan te schaffen. 

  Ook voor bedrijven die geen gebruik maken van Apps binnen het 365-pakket als Word en Excel hebben wij oplossingen op maat.

  Efficiëntie

  Bespaar tijd en geld door repeterende handelingen waar u of uw personeel/collega's soms uren, dan wel niet dagen, mee bezig zijn te automatiseren. 


  Dataconversie en datakwaliteit verbeteren

  De kwaliteit van data is essentieel voor iedere onderneming. Denk hierbij aan een klantbestand zonder ontbrekende gegevens dat ook tussentijds wordt geüpdatet. Of een facturatiesysteem dat altijd beschikt over een recent bankrekeningnummer om te kunnen incasseren.